Inflowcoaching Maatwerk

Burn-out en stress hebben veelal te maken met het (niet) kunnen zorgen voor, en dus vaak begrijpen van jezelf. Gevoel, emoties en behoeften is waar het om draait; die zijn bij iedereen anders. Hier weer zicht op krijgen helpt je bij het maken van keuzes die bij jou passen. Ken jezelf.

Hartritme Variabiliteit.

Mensen met stress kunnen onder invloed van cortisol en (nor)adrenaline minder goed nadenken. Je reageert meer primair en vaak heftiger dan wanneer je ontspannen bent. Ieder mens is anders (gelukkig wel). Zo zijn er veel dingen van invloed op hoe wij ons ontwikkelen, gedragen en situaties ervaren. Denk hierbij aan opvoeding, overtuigingen, sociale omgeving en dus en ervaart een ieder ook stress op een andere manier. Met het INFLOW-maatwerk traject leggen we samen bloot welke, soms disfunctionele, blokkades maken dat je stress ervaart. We gaan eerst de stress te lijf door het meten van je stressniveau met Biofeedback apparatuur. Je HRV en Hartcoherentie geven de mate van stress aan. Deze gaan we eerst reduceren, immers hebben dan verdere interventies meer kan van slagen. Ik GARANDEER een lager stressniveau aan het eind van het traject!

Verbindende Communicatie.

Bij het INFLOW-maatwerk traject gaan we gericht en specifiek aan het werk met jou coach vraag. Veelal is de manier waarop je met jezelf communiceert en met de ander bron van stress en frustratie.  Verbindende Communicatie, een communicatie methode ontwikkeld door psycholoog Marshall Rosenberg, biedt prachtige handvatten jezelf en de ander beter te begrijpen. Dit helpt om heldere keuzes te maken en grenzen aan te geven.

Van speelbal naar speler.

Aan het eind van het traject heb jij weer de regie over jou leven. Autonomie, eigenaarschap en bewust zijn is waar we aan werken!

INFLOW-traject:

Ik bied maatwerk op basis van een aantal vaste en keuze modules:
Vaste modules: Intake, Neutraliseren stress, HRV, Actieplan.
Nagelang de behoeften leggen we accenten met Maatwerk modules: communicatie, bewegen, voeding.

Welke modules voor jou passend zijn bepalen we bij een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Een traject heeft, om resultaat te garanderen, minimaal 8 sessies van 1,5 uur tot 16 sessies.

Buiten

Wat een INFLOW-traject zo effectief en uniek maakt is dat we coachen niet vanuit een kantoor maar buiten: (rustig)Bewegen, Voelen, Ervaren; nieuw gedrag

Inflow-StressPreventieMeter:

Welzijn
Balans
Conditie

Coaching

Leer het leven meer moeiteloos ervaren; maak keuzes die voor jou werken, zorg goed voor jezelf, communiceer constructief en helder.

Werk / Prive balans

Om stressvrij en energiek te leven is een optimale balans van belang. Werk, gezin, sport, hobby’s, vrienden etc. Maak de juiste keuzes. Onze coaches kunnen u helpen keuzes te maken die werken voor jou!

Hartcoherentie en Stress

Leer anticiperen op stress, maar voor jou werkende keuzes en bouw veerkracht op effectief te handelen.

Trainingschema’s

Heb je doelen op sportief gebied; (atb)marathon of triatlon. Wij helpen je jou doelen bereiken. Hartslagzones, omslagpunt, periodisering (gecertificeerd triatlontrainer en bewegingswetenschapper) Tim zal u begeleiden.

Hartslag Variabliteit en Sport

Verbindende Communicatie (Geweldloze Communicatie) om jezelf op dusdanige wijze te uiten zonder dat spanning ontstaat bij jezelf of de ander.

Voeding

Goede en de juiste voeding op het juiste moment zijn cruciaal om optimaal te presteren. Laat je adviseren door Maxine onze gecertificeerd Voedingscoach!