Inflowcoaching Maatwerk

Burn-out en stress hebben veelal te maken met het (niet) kunnen zorgen voor, en dus begrijpen van jezelf. Gevoel, emoties en behoeften is waar het om draait; die zijn bij iedereen anders. Hier weer zicht op krijgen helpt je bij het maken van keuzes die bij jou passen. Ken jezelf.

Hartritme Variabiliteit.

Ieder mens is anders (gelukkig wel). Zo zijn er veel dingen van invloed op hoe wij ons ontwikkelen, gedragen en situaties ervaren. Denk hierbij aan opvoeding, overtuigingen, sociale omgeving en dus en ervaart een ieder ook stress op een andere manier. Met het INFLOW-maatwerk traject leggen we samen bloot welke, soms disfunctionele, blokkades maken dat je stress ervaart. Dit maak ik inzichtelijk met Biofeedback en meten je HRV en Hartcoherentie.

Verbindende Communicatie.

Ik kijk hierin met jou naar het hele “plaatje” van mentale, fysieke, toxische en emotionele stress.  Zo leer ik je oa hoe je Verbindend Communiceert en weet waar je JA tegen zegt. Voor mensen die dat lastig vinden leer ik je op passende wijze NEE zeggen.

Van speelbal naar speler.

Elke maatwerk coaching begint met het bepalen van het stressniveau. Wij garanderen een verlaging van het stressniveau aan het eind van onze coaching.

INFLOW-traject:

Ik bied maatwerk op basis van een aantal vaste en keuze modules:
Vaste modules: Intake, Neutraliseren stress, HRV, Actieplan.
Nagelang de behoeften leggen we accenten met Maatwerk modules: communicatie, bewegen, voeding.

Welke modules voor jou passend zijn bepalen we bij een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Een traject heeft, om resultaat te garanderen, minimaal 8 sessies van 1,5 uur tot 16 sessies.

Gegarandeerd

Elk traject wordt afgesloten met gegarandeerde verbetering van je welzijn: meer balans, meer inzicht, ander gedrag, kortom, je leert beter voor jezelf zorgen en daarmee ook voor jou omgeving.

Buiten

Wat een INFLOW-traject zo effectief en uniek maakt is dat we coachen niet vanuit een kantoor maar buiten: (rustig)Bewegen, Voelen, Ervaren; nieuw gedrag

Inflow-StressPreventieMeter:

Welzijn
Balans
Conditie

Coaching

Leer het leven meer moeiteloos ervaren; maak keuzes die voor jou werken, zorg goed voor jezelf, communiceer constructief en helder.

Werk / Prive balans

Om stressvrij en energiek te leven is een optimale balans van belang. Werk, gezin, sport, hobby’s, vrienden etc. Maak de juiste keuzes. Onze coaches kunnen u helpen keuzes te maken die werken voor jou!

Hartcoherentie en Stress

Leer anticiperen op stress, maar voor jou werkende keuzes en bouw veerkracht op effectief te handelen.

Trainingschema’s

Heb je doelen op sportief gebied; (atb)marathon of triatlon. Wij helpen je jou doelen bereiken. Hartslagzones, omslagpunt, periodisering (gecertificeerd triatlontrainer en bewegingswetenschapper) Tim zal u begeleiden.

Hartslag Variabliteit en Sport

Verbindende Communicatie (Geweldloze Communicatie) om jezelf op dusdanige wijze te uiten zonder dat spanning ontstaat bij jezelf of de ander.

Voeding

Goede en de juiste voeding op het juiste moment zijn cruciaal om optimaal te presteren. Laat je adviseren door Maxine onze gecertificeerd Voedingscoach!

error: inflow-copyright