Onze Visie, missie en kernwaarden

harstslag

Onze visie:

Mensen het leven als moeiteloos laten ervaren. Minder stress, meer plezier, vanuit jou eigen persoon.

Onze missie:

Met onze coaches kunnen wij een persoonlijk maatwerk leveren op het gebied van lichaam en geest om jou moeiteloosheid te laten ervaren. Elke coach brengt naast een brede algemene ervaring ook een specialisme met zich mee. Ben je benieuwd welke dat zijn; maak dan kennis met onze coaches hier onder.

Onze kernwaarden:

authenticiteit, integriteit, wederzijdsafhankelijk, verbindend.

Onze why

harstslag

Onze Waarom:

Elke dag verlagen onze coaches bij minimaal 1 persoon het stressniveau.

Onze Hoe:

Primair door het coachen en begeleiden van mensen met stress en burn-out. Secundair door ons eigen dagelijks gedrag. Empatisch een helpende had toesteken.

Onze Wat:

1:1 coaching in de natuur, hartcoherentie trainingen, lekker bewegen, gezond eten.

harstslag

Download Infographic

Onze Coaches

Martijn Jansen

Martijn Jansen

Transformationeel Coach, Gecertificeerd Heartmath Therapeut, Bofit Coach

Over mij:

Na 25 jaar met plezier gewerkt te hebben in de administratieve sector en informatievoorziening/ICT is mijn interesse de laatste jaren te komen liggen in persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van mensen. Steeds vaker zag ik de worsteling van mensen om mij heen die een balans zochten op hun werk en in hun privéleven. Veelal liggen diepe onbewuste overtuigingen onder deze worstelingen. Zelf gecreëerde gevangenissen noem ik ze.

Als basis voor mijn bedrijf heb ik de afgelopen jaren diverse opleiding gevolgd:
– SpHBO-erkende Opleiding Transformationeel Coach - Orbis Instituut.
– Opleiding Cetrified Heartmath Therapeut.
– Opleiding Wandelcoach - ATMA Instituut.
- Bofit - Burnout begeleiding en stressmanagement.
- Running Therapeut.
– Vipassana 10-daagse - Dhamma.org - Dilsen.
- Ironman 😉

Met deze kennis en mijn opgebouwde ervaring wil ik mensen helpen om hun balans in werk en leven (terug) te vinden. In mijn programma’s voeg ik tevens mijn passie voor sport toe.

Martijn is tevens coach bij Bo-fit en begeleid mensen met burnout met coaching en hardlopen.

Tim Zoetebier

Tim Zoetebier

Bewegingswetenschapper & Triathlon Trainer Niveau 3

Over mij:

Ontspanning door inspanning, is een uitspraak die voor mijzelf van toepassing is. Wanneer ik weinig in beweging ben, dan merk ik dat ik rusteloos word. Sporten is daarbij het middel bij uitstek om stress en rusteloosheid te verminderen.

Ik ben geïnteresseerd in het optimaliseren van het fysieke functioneren. Dat kan zijn op het gebied van topsport, een revalidatie traject, maar ook het beginnen met sporten na een periode van inactiviteit. Daarbij vind ik het interessant om onderzoeksresultaten te vertalen naar praktijksituaties.
Zelf ben ik een fanatieke sporter en sta regelmatig aan de start bij triathlons en hardloopwedstrijden.

Na de geboorte van onze twee dochters is de laatste jaren de nadruk in het sporten verlegd van het presteren, naar het sporten voor mijn plezier. Tijdens deze periode ben ik gestart met het overbrengen van mijn kennis / ervaring als triathlon trainer bij triathlonvereniging Triami in Deventer. Daarnaast ben ik werkzaam als individueel sportbegeleider bij iSports.
Ik kan voor u op maat gemaakte trainingsschema’s maken ter verbetering van uw sportprestatie (zwemmen, fietsen, of hardlopen). Tegelijkertijd kan ik u ook begeleiden in de uitvoering van deze schema’s. Mijn begeleidingsstijl is gebaseerd op respect en gelijkwaardigheid.

Maxine Bosman

Maxine Bosman

Gewichtsconsulent & Sportvoedingsadviseur

Over mij:

Voeding als medicijn voor een gezond, fit en gelukkig leven.

Maxine Bosman | Gewichtsconsulent

Wat begonnen is als een hobby, het maken en plaatsen van gezonde(re) recepten op Instagram, maar vooral de ontdekking van alle positieve gezondheidsvoordelen die het mijzelf als hartpatiënt opleverden, heeft mij gemotiveerd om mij verder te verdiepen in het ontwikkelen van een gezondere leefstijl, waar gezonde voeding een heel belangrijk onderdeel van is.
Het levert mij vooral veel meer energie op dan ik voorheen had, ik heb meer weerstand en voel mij in het algemeen veel fitter. En het is ook nog eens dé methode om blijvend en op een verantwoorde manier een gezond gewicht te bereiken.
Deze ervaringen hebben mij doen inzien dat ik ook een goede inspiratiebron voor andere mensen kan zijn.

BGN-gewichtsconsulent
Als inmiddels gediplomeerd gewichtsconsulent (BGN), beschik ik over alle kennis en middelen om ook u te begeleiden naar een leefstijl waarbij u zich weer happy voelt in uw lichaam, u bruist van de energie en u preventief werkt aan het voorkomen van gezondheidsklachten en aandoeningen die een ongezonde manier van leven kunnen veroorzaken.
Diabetes type 2, een verhoogde bloeddruk of cholesterol, hart- & vaataandoeningen zijn vaak gerelateerd aan een ongezonde leefstijl. Want naast het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon zijn ontspanning en beweging ook essentieel. Samen zullen wij werken naar een patroon dat bij u past! Waarbij u lekker blijft eten, met “no-nonsens ” voedingsmiddelen die gewoon in de supermarkt of op de markt verkrijgbaar zijn, het hele gezin van mee kan eten en waarbij ik rekening hou wat uw voorkeuren zijn.
Met mijn begeleiding leert u zelf hoe u stap voor stap een betere versie van jouzelf kan worden. Niet voor even, maar voor de rest van uw leven! Uiteraard op een verantwoorde en veilige manier, omdat ik als geen ander weet hoe waardevol uw gezondheid is!