Breng activiteit, stress en herstel samen voor betere besluitvorming

Wat is het?

Deze functie verbindt de punten tussen fysieke activiteit, stress en herstel en biedt direct inzicht in de veerkracht, het reactievermogen en de copingcapaciteiten van uw lichaam. Feedback van uw lichaam wordt tijdig advies voor het optimaliseren van uw routines, zodat u betere, beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen op basis van uw huidige situatie.

Wanneer uw middelen hoog zijn, bent u klaar om te profiteren van mentale en fysieke uitdagingen. U bent voorbereid op maximale gezondheid, fitness en prestatieverbeteringen van uw training. Op het werk en op school kunnen bronnenniveaus je concentratievermogen beïnvloeden, creatief zijn en productief blijven. Je kunt een uitdaging doorstaan ​​als je bronnen op zijn, maar je kansen om te profiteren van de ervaring zijn kleiner.

Met inzicht in resource levels kun je navigeren tussen overleven en bloeien. Kijk wanneer je jezelf aan het slijpen bent en weet wanneer je klaar bent om sterker terug te stuiteren.

Belangrijkste voordelen:

Begrijp de taal van je lichaam
Leer hulpbronnen te bouwen en ze verstandig te gebruiken
Maximaliseer uw mentale en fysieke effectiviteit

Hoe het werkt?

Activiteiten en het bijhouden van de uitdagingen van het leven en het milieu hebben een accumulerende invloed op het vermogen van uw lichaam om hiermee om te gaan. Lichamelijke activiteit en stress putten uw middelen uit, die tijdens de slaap en rustgevende momenten gedurende de dag worden hersteld. Hoewel stilstand belangrijk is, biedt slaap de grootste kans op herstel.

Om deze complexe relatie zichtbaar en toegankelijk te maken, identificeert en interpreteert de Firstbeat-analyse-engine betekenisvolle patronen in hoe uw hart van het ene op het andere moment klopt, een fenomeen dat bekend staat als hartslagvariabiliteit (HRV).