Datum

vr - za mei 2021
Expired!

Kosten

zie flyer

Introductietraining Verbindende Communicatie Basis (2-daagse)

Je kinderen doen wat anders dan je van ze vraagt, je collega loopt de kantjes eraf of werkt de boel tegen, je partner begrijpt je totaal verkeerd, een boodschap komt volledig anders over dan je bedoelt. Kortom: er is gezeur, gezeik en er zijn frustraties en ergernissen bij mensen met wie je eigenlijk graag wilt samenwerken en afstemmen. Helemaal in deze uitdagende periode waarin we veel tijd met elkaar thuis doorbrengen. Herkenbaar? Wat is hier gaande?! Het maakt je misschien radeloos, moe, boos of verdrietig! Als je wilt begrijpen hoe dat komt en wat je eraan kan doen, dan is deze training wat voor jou!

Tijdens deze tweedaagse training werken we met het Model van Verbindende Communicatie. Je krijgt uitleg over de elementen en processen van dit model en uiteraard gaan we er mee oefenen. Je leert (empathisch) te luisteren en je eerlijk uit te spreken op een manier waarbij je verbinding houdt met jezelf en de ander. Hierdoor krijg inzicht in jouw rol en verantwoordelijkheid in communicatie. Je leert hoe te handelen in voor jou uitdagende situaties vanuit (zelf)verbinding. Na de training zal je minder stress en meer begrip en verbinding ervaren!

Inhoud:

De training is een prettige afwisseling tussen theorie en praktijk:

Dag 1: Introductie, het model, giraffen en jakhalzen. Elementen: Waarnemen en gevoel en behoeften.

Dag 2: Element: Verzoek. Processen: Zelfverbinding maken, Uiting geven wat belangrijk voor je is aan een ander. Empatisch Luisteren en aanwezig zijn bij een ander. (Integreren van het model en elementen).

 

Wanneer:

vrijdag 10 en zaterdag 11 september 2021

Aanvang: 9:30 tot 16:45 uur

 

Investering:

Particulieren € 265,-(incl. BTW),

Bedrijven € 485,- (excl. BTW)

(Dit is inclusief Trainingsmateriaal, koffie/thee en eenvoudige lunch)

 

Urenschema

Dag 1

Het Model
Element
Waarnemen
Element
Gevoel
Element
Behoeften

Dag 2

Element
Verzoek
Proces
Zelfverbinding
Proces
Eerlijk Uiten
Proces
Empathisch Luisteren
error: inflow-copyright