Coaching

Trainingen en Workshops

Test jezelf!

Hoe gestresst ben je nu eigenlijk.

De 4DKL is een wetenschappelijke test die helpt om psychische klachten bij cliënten in kaart te brengen. Het geeft inzicht in de klacht op basis van vier dimensies: distress, depressie, angst en somatisatie. De 4DKL wordt veel gebruikt door huisartsen, aangezien de 4DKL in zéér korte tijd mogelijke psychische klachten van een patiënt in beeld brengt.

Na het invoeren van de test krijg je een uitslag in vier scores te zien. Deze geeft een indicatie van de aard van jouw klachten.

Klik op de link hieronder:

4dkl_Inflow

Coaching

Leer het leven meer moeiteloos ervaren; maak keuzes die voor jou werken, zorg goed voor jezelf, communiceer constructief en helder.

Verbindende Communicatie

Veel stress ontstaat door miscommunicatie. Als trainer Verbindende Communicatie leer ik je te verbinden met jezelf (gevoel en behoeften) en die van de ander. Met begrip en duidelijkheid als resultaat.

Ondernemers

Begeleiding voor ondernemers, ontdek je eigen kracht, jou kernkwaliteiten, creëer meer balans en rust, zelf weer passende keuzes maken. Op momenten dat jij steun kan gebruiken.

Werk / Prive balans

Om stressvrij en energiek te leven is een optimale balans van belang. Werk, gezin, sport, hobby’s, vrienden etc. Maak de juiste keuzes. Onze coaches kunnen u helpen keuzes te maken die werken voor jou!

Hartcoherentie en Stress

Leer anticiperen op stress, maar voor jou werkende keuzes en bouw veerkracht op effectief te handelen.

Bewegen

Bewegen op verantwoorde wijze is cruciaal om stress en burnout te lijf te gaan. Sjoggen brengt je in je lijf en uit je hoofd.

Wat we voor jou hebben gedaan

Voor alle hieronder vermelde commentaren op naam is expliciet akkoord gegeven door de persoon in kwestie. Overige commentaren zijn geanonimiseerd.

Hoi Martijn, Dank je wel voor de coachsessies!  In ontspannen tempo het ik belangrijke lessen over mijzelf geleerd!!  Je nam de tijd en ik sta nog steeds te kijken dat je me enthousiast hebt weten te krijgen voor het hardlopen!

Wat mij betreft een effectief traject, een aanrader voor iedereen die de tijd wil nemen om te resetten.

Martijn heeft mij gecoacht en een waardevolle bijdrage geleverd aan mijn herstel van een burnout.
Mentale, fysieke en emotionele begeleiding in één, in de natuur, hebben mij geholpen weer zelf de regie te nemen over mijn werk en welzijn.
De persoonlijke invulling die Martijn daaraan gegeven heeft, heb ik heel erg gewaardeerd. Hij voelde precies aan wat ik nodig had: aan het begin een rem, soms aanmoediging, dan weer uitdaging en af en toe een confronterend spiegelbeeld.
Bedankt Martijn,voor deze rijke levenslessen.

Hij straalde rust, vertrouwen en begrip uit. Precies wat ik nodig had. Hij wist bij mij de snaar te raken.

Het gevoel dat het om mijn persoon draaide en ik mocht bepalen was erg fijn. Hij kreeg mij aan het praten door de vraag zo te stellen dat ik ging nadenken en wel moest antwoorden en de dialoog moest aangaan. Nu kan ik anders reageren dan voorheen. Dank je!

(via Bofit)

Ik heb de betrokkenheid van Martijn erg gewaardeerd, hij luistert goed naar mijn inbreng. Het draait in de coaching echt om mij.

Ik heb geleerd hoe ik emoties en gevoelens eerder kan herkennen, hoe ik deze kan verbinden aan mijn eigen behoeften. En hoe ik vervolgens stappen kan zetten om mijn behoeften kenbaar te maken c.q. te realiseren. Een belangrijk element daarbij was om gevoelens te vertalen naar behoeften.

Ik ben erg tevreden over dit traject, het heeft mij gebracht waar ik op vooraf op hoopte. Ik vond het erg plezierig om samen met jou op te trekken Martijn. Je bent een warm en plezierig mens om mee samen te werken, ik heb veel geleerd en zal de sessies (incl. de momenten van spel en humor) zeker missen!

In 2017 ben ik gestart met korte triatlons.  Na een aantal kortere afstanden te hebben gedaan heb ik me voorgenomen om op 49 jarige leeftijd een hele Triatlon te doen. 
Ik realiseer me dat deze keuze een gedegen voorbereiding vereist. Een hele Triatlon is niet niks en is een behoorlijke aanslag op het fysieke, mentale en ook prive/werk vlak. 
Martijn heeft jaren ervaring met de duursport en ook een hele triatlon.  Vanuit inflowcoaching.nl, begeleid hij mij met  trainingsschema’s op maat waarbij hij rekening houdt met alle aspecten voor gezonde energie balans. 
We werken aan fysieke en ook mentale kracht. Ik train veel minder intensief en toch merk behoorlijke progressie. Het is heel leerzaam te zien wat HRV en hartcoherentie mij terug geeft over herstel en belastbaarheid zodat ik mijn beperkte trainingstijd optimaal benut. De aanpak van Martijn is erg persoonlijk, menselijk en stelt mij als individu centraal. Dit geeft mijn vertrouwen, rust en structuur.

“Naast mijn vrouw en ouders ben jij degene die het meest van me weet”

error: inflow-copyright