Wat we voor jou kunnen doen

Coaching

Leer het leven meer moeiteloos ervaren; maak keuzes die voor jou werken, zorg goed voor jezelf, communiceer constructief en helder.

Verbindende Communicatie

Veel stress ontstaat door miscommunicatie. Als trainer Verbindende Communicatie leer ik je te verbinden met jezelf (gevoel en behoeften) en die van de ander. Met begrip en duidelijkheid als resultaat.

Trainingschema’s

Heb je doelen op sportief gebied; (atb)marathon of triatlon. Wij helpen je jou doelen bereiken. Hartslagzones, omslagpunt, periodisering (gecertificeerd triatlontrainer en bewegingswetenschapper) Tim zal u begeleiden.

Werk / Prive balans

Om stressvrij en energiek te leven is een optimale balans van belang. Werk, gezin, sport, hobby’s, vrienden etc. Maak de juiste keuzes. Onze coaches kunnen u helpen keuzes te maken die werken voor jou!

Hartcoherentie en Stress

Leer anticiperen op stress, maar voor jou werkende keuzes en bouw veerkracht op effectief te handelen.

Hartslag Variabliteit en Sport

HRV helpt jou jezelf beter kennen. Uitgerust en klaar voor een nieuwe training of raak je langzaam overtraind. Jou HRV geeft het aan!

Coaching

Workshops

Wat we voor jou hebben gedaan

Voor alle hieronder vermelde commentaren op naam is expliciet akkoord gegeven door de persoon in kwestie. Overige commentaren zijn geanonimiseerd.

Hoi Martijn, Dank je wel voor de coachsessies!  In ontspannen tempo het ik belangrijke lessen over mijzelf geleerd!!  Je nam de tijd en ik sta nog steeds te kijken dat je me enthousiast hebt weten te krijgen voor het hardlopen!

Wat mij betreft een effectief traject, een aanrader voor iedereen die de tijd wil nemen om te resetten.

(via Bofit)

SusanneHR Manager at CRH Bouwmaten BV
Martijn heeft mij gecoacht en een waardevolle bijdrage geleverd aan mijn herstel van een burnout.
Mentale, fysieke en emotionele begeleiding in één, in de natuur, hebben mij geholpen weer zelf de regie te nemen over mijn werk en welzijn.
De persoonlijke invulling die Martijn daaraan gegeven heeft, heb ik heel erg gewaardeerd. Hij voelde precies aan wat ik nodig had: aan het begin een rem, soms aanmoediging, dan weer uitdaging en af en toe een confronterend spiegelbeeld.
Bedankt Martijn,voor deze rijke levenslessen.
(via Bofit)

HettyGroepsleerkracht Primair Onderwijs

Hij straalde rust, vertrouwen en begrip uit. Precies wat ik nodig had. Hij wist bij mij de snaar te raken.

Het gevoel dat het om mijn persoon draaide en ik mocht bepalen was erg fijn. Hij kreeg mij aan het praten door de vraag zo te stellen dat ik ging nadenken en wel moest antwoorden en de dialoog moest aangaan. Nu kan ik anders reageren dan voorheen. Dank je!

(via Bofit)

Ronald D.
In 2017 ben ik gestart met korte triatlons.  Na een aantal kortere afstanden te hebben gedaan heb ik me voorgenomen om op 49 jarige leeftijd een hele Triatlon te doen. 
Ik realiseer me dat deze keuze een gedegen voorbereiding vereist. Een hele Triatlon is niet niks en is een behoorlijke aanslag op het fysieke, mentale en ook prive/werk vlak. 
Martijn heeft jaren ervaring met de duursport en ook een hele triatlon.  Vanuit inflowcaoching.nl, begeleid hij mij met  trainingsschema’s op maat waarbij hij rekening houdt met alle aspecten voor gezonde energie balans. 
We werken aan fysieke en ook mentale kracht. Ik train veel minder intensief en toch merk behoorlijke progressie. Het is heel leerzaam te zien wat HRV en hartcoherentie mij terug geeft over herstel en belastbaarheid zodat ik mijn beperkte trainingstijd optimaal benut. De aanpak van Martijn is erg persoonlijk, menselijk en stelt mij als individu centraal. Dit geeft mijn vertrouwen, rust en structuur.
Ronald BosDirecteur Boszwembaden

“Naast mijn vrouw en ouders ben jij degene die het meest van me weet”

anoniem
error: inflow-copyright