Wat klanten zeggen over mijn coaching:

Hoi Martijn, Dank je wel voor de coachsessies!  In ontspannen tempo het ik belangrijke lessen over mijzelf geleerd!!  Je nam de tijd en ik sta nog steeds te kijken dat je me enthousiast hebt weten te krijgen voor het hardlopen!

Wat mij betreft een effectief traject, een aanrader voor iedereen die de tijd wil nemen om te resetten.

Hij straalde rust, vertrouwen en begrip uit. Precies wat ik nodig had. Hij wist bij mij de snaar te raken.

Het gevoel dat het om mijn persoon draaide en ik mocht bepalen was erg fijn. Hij kreeg mij aan het praten door de vraag zo te stellen dat ik ging nadenken en wel moest antwoorden en de dialoog moest aangaan.

Nu kan ik anders reageren dan voorheen. Dank je!

Martijn heeft mij gecoacht en een waardevolle bijdrage geleverd aan mijn herstel van een burnout.
Mentale, fysieke en emotionele begeleiding in één, in de natuur, hebben mij geholpen weer zelf de regie te nemen over mijn werk en welzijn.
De persoonlijke invulling die Martijn daaraan gegeven heeft, heb ik heel erg gewaardeerd. Hij voelde precies aan wat ik nodig had: aan het begin een rem, soms aanmoediging, dan weer uitdaging en af en toe een confronterend spiegelbeeld.
Bedankt Martijn,voor deze rijke levenslessen.

Ik heb de betrokkenheid van Martijn erg gewaardeerd, hij luistert goed naar mijn inbreng. Het draait in de coaching echt om mij.

Ik heb geleerd hoe ik emoties en gevoelens eerder kan herkennen, hoe ik deze kan verbinden aan mijn eigen behoeften. En hoe ik vervolgens stappen kan zetten om mijn behoeften kenbaar te maken c.q. te realiseren. Een belangrijk element daarbij was om gevoelens te vertalen naar behoeften.

Ik ben erg tevreden over dit traject, het heeft mij gebracht waar ik op vooraf op hoopte. Ik vond het erg plezierig om samen met jou op te trekken Martijn. Je bent een warm en plezierig mens om mee samen te werken, ik heb veel geleerd en zal de sessies (incl. de momenten van spel en humor) zeker missen!

In 2017 ben ik gestart met korte triatlons.  Na een aantal kortere afstanden te hebben gedaan heb ik me voorgenomen om op 49 jarige leeftijd een hele Triatlon te doen. 
Ik realiseer me dat deze keuze een gedegen voorbereiding vereist. Een hele Triatlon is niet niks en is een behoorlijke aanslag op het fysieke, mentale en ook prive/werk vlak. 
Martijn heeft jaren ervaring met de duursport en ook een hele triatlon.  Vanuit inflowcoaching.nl, begeleid hij mij met  trainingsschema’s op maat waarbij hij rekening houdt met alle aspecten voor gezonde energie balans. 
We werken aan fysieke en ook mentale kracht. Ik train veel minder intensief en toch merk behoorlijke progressie. Het is heel leerzaam te zien wat HRV en hartcoherentie mij terug geeft over herstel en belastbaarheid zodat ik mijn beperkte trainingstijd optimaal benut. De aanpak van Martijn is erg persoonlijk, menselijk en stelt mij als individu centraal. Dit geeft mijn vertrouwen, rust en structuur.

Martijn heeft een brede kennis van gesprekstechnieken en aanpak in het begeleiden naar een makkelijker en moeitelozer leven. Door situaties te schetsen en mij oefeningen te laten doorleven, worden dingen inzichtelijk zoals valkuilen in dagelijks leven waardoor je eenvoudig in de praktijk kunt toepassen wat hij je leert.

Wat ik geleerd heb is veel maar dan wordt deze tekst heel erg lang. Vooral belangrijk voor mij mijn eigenwaarde terugvinden. Ook heb ik veel handvaten gekregen om vanuit mijzelf ‘’wat leeft er in mij’’ wat wil IK, wat vindt IK belangrijk. Waar ligt nou eigenlijk mijn grens. Om hier zo mee om te leren gaan dat ik niet weer mezelf voorbijga waardoor ik weer in het oude terugval. Energie voor dingen terugvinden. Inzien dat je ‘’zelf’’ in actie moet komen wil je verandering krijgen in dingen die niet naar wens gaan. Ik zeg vaker NEE , niet dat ik nu op alles nee zeg maar er is meer balans in dingen.

Er wordt wel eens gezegd dat elke goeie en succesvolle ondernemer een persoonlijke coach heeft. In mijn reis naar het ondernemerschap en nu nog steeds eigenlijk heeft Martijn een ongelooflijke meerwaarde voor mij als ondernemer en vooral ook als mens gecreëerd. Het sparren met elkaar geeft je inzichten en daarnaast bied Martijn vanuit zijn brede ervaringen je handvaten om het ook daadwerkelijk toe te passen. Daarnaast Is de combi met buiten een absolute winst! Onze gezamenlijke liefde voor de (outdoor) sport zorgde altijd voor heerlijke gesprekken waarin vertrouwen, echtheid en humor de boventoon voerde! Een absolute aanrader voor iedere ondernemer!!

Martijn is een goede, betrokken, behulpzame en zeker ook uitdagende coach voor iedereen die op zoek is naar meer balans en verdieping. Al vanaf het eerste contact overheerste rust en begrip voor alles wat er zou komen.

De sessies die ik heb doorlopen met Martijn waren voor mij zowel rustmomenten, lekker buiten in de natuur, als intensieve en uitdagende momenten doordat hij mij op een zeer opbouwende manier kon confronteren met de dingen die mij stoorden en mij vervolgens hielp om die aan te pakken.

Martijn heeft mij vooral geholpen om dichterbij mezelf te komen waardoor het weer mogelijk werd om mijzelf te helpen, iets waar ik hem enorm dankbaar voor ben!

“Naast mijn vrouw en ouders ben jij degene die het meest van me weet”

Disclaimer: alle op mijn site geplaatste aanbevelingen zijn echt en in overleg met deze klant geplaatst. Veiligheid, discretie en integriteit zijn belangrijke waarden voor mij. Niets van wat besproken wordt in coach sessies komt op wat voor een manier ook in de openbaarheid. (uiteraard)

error: inflow-copyright